V družbi Vemil d.o.o. spoštujemo zasebnost obiskovalcev spletnih strani in osebnih podatkov ne bomo posojali, prodajali ali dali na razpolago tretjim osebam. Podatki, ki nam jih boste zaupali, bodo za interno uporabo v našem podjetju in za izboljševanje delovanja spletne strani.

Vemil d.o.o. si pridržuje avtorske pravice na vsebino, ki je objavljena na naših spletnih straneh. Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene.

Vemil d.o.o. ne prevzema odgovornosti uporabe kateregakoli dela vsebine za različne namene. Uporaba vsebine, ki je objavljena na naših spletnih straneh, poteka na lastno odgovornost uporabnika.

Snemanje programov in podatkov z naših spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost. Vemil d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki lahko nastane pri uporabi datotek in podatkov s spletnih strani.

Spletne strani Vemil d.o.o. vsebujejo tudi povezave na spletne strani drugih podjetij z namenom, da vam omogočimo dostop do dodatnih virov informacij. Vemil d.o.o. ne odgovarja za vsebino na povezanih spletnih straneh drugih podjetij, in v kolikor bo ugotovljeno, da je tovrstna vsebina zavajajoča, bomo te povezave prekinili, takoj ko bo tehnično mogoče.

Vemil d.o.o. je lastnik znamk, objavljenih na naši spletni strani. Tretjim osebam je uporaba in izkoriščanje tovrstnih znamk in logotipov prepovedana.